Jokainen pentue on tarkoin harkittu, jotta yhdistelmä olisi mahdollisimman hyvä. Tärkein kriteerini on avoin luonne ja hyvä terveys. Toki ulkomuoto on myös tärkeää ja pyrinkin kasvattamaan mahdollisimman rotumääritelmän mukaisia koiria.

Pennut kasvavat kodissamme tottuen kodin elämään ja lapseen.

Pennut myydään tarkoin valiten osaaviin ja rakastaviin koteihin. Rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkistamina.


Pentue kesällä 2023

Todella kovin odotuksin odotan seuraavaa pentuetta. Emä oma kasvattini. Erittäin hyväluonteinen, täysin terve, luustokuvattu lonkat, kyynärät ja selkä, petotestattu. Suomen muotovalio. Isä USA:n voitokkaimpia uroksia, täysin terveystutkittu, erittäin hyväluonteinen. Molemmat todella ihmisrakkaita, käsiteltäviä, täysin ihoterveitä ja korkeasti näyttelyissä palkittuja, molemmilla useita titteleitä.

Haen yhdistelmältä erittäin hyvää luonnetta, kompaktia kokoa ja ulkomuodoltaan upeita koiria. 


Tiedustelut kennel.escartos@gmail.com tai puhelimitse 0456788067


Edellinen pentue


Pentue syntynyt 15.7.21

Luonne on ollut tärkein kriteerini pentuetta suunnitellessani. Molemmat vanhemmat erittäin hyväluonteisia, erittäin ihmisrakkaita ja lasten kanssa erittäin rakastavaisia. Odotan pentueesta hyvällä pigmentillä olevia vahvaluustoisia, mutta kooltaan maltillisia pentuja. Emä 62cm korkea ja isä 65cm korkea. Molemmat perusterveitä, ilman allergioita. Isällä aiempaa jälkeläisnäyttöä.

Vanhemmat näyttelyissä palkittuja.

Escarto’s Lara Croft
Escarto’s Lara Croft
Fortuna Niks Lucho
Fortuna Niks Lucho

Tätä ennen syntyi pentue 4.2.19 yhdistelmästä C.I.B. LT MVA RU MVA BY MVA UA MVA RKFV BYV-10 MARCHELLO IZ LYNNOY STAI - ESCARTO'S ZENJA DE PENCA

Aiemman kasvatukseni löydät Koiranetistä

© 2021 Escarto’s | Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita